Värdar på plats

För oss är det givetvis viktigt att du trivs på din Det ljuva livet Resort långtidssemester. Därför har vi värdar på plats hela tiden, värdar som bidrar till trygghet och socialt umgänge. Det arrangeras många aktiviteter som bara är för våra gäster, till exempel regelbundna promenader, fikastunder, frågelekar och föredrag. Du får gärna komma med förslag på aktiviteter som du själv kan hålla i.

Du har också tillgång till ett Det ljuva livet Resort-rum våra gäster har tillgång till. Här finns värden på plats en fast tid, oftast på förmiddagen, måndag till lördag. Du hittar också information om olika aktiviteter och utflykter för kommande vecka. Så hit vill vi att du kommer när du har frågor, vill ha tips eller bara prata en stund. Rummet är tillgängligt för våra gäster större delen av dygnet, så du kan också komma hit för att umgås med andra gäster eller slå dig ner för att läsa en stund.

Värdarna är personer som finns till hands, kan visa dig närområdet och hjälpa dig med smått och stort. Det ljuva livet Resort har samarbete med guider på orten så du har möjlighet att åka på flera andra arrangerade utflykter i området. 
Du får ett detaljerat veckoprogram och information om erbjudanden av värden vid ankomsten och sedan ett nytt program inför varje ny vecka. 

Värdar för nästa säsong är inte bestämda ännu, men vi hoppas få se många av de duktiga och erfarna värdarna igen.
Vi uppdaterar sidan så fort vi vet vilka värdarna är och var de ska vara.