Om oss

Välkommen till Aller Travel

Vi har specialiserat oss på aktiva- och temabaserade upplevelseresor. Våra resekonsulenter och guider är experter inom sitt arbetsområde- oavsett om det handlar om vandring på kinesiska muren, musikupplevelser i Dublin, eller besök av julmarknader i Italien. Vårt mål är att våra resenärer ska komma hem med fina historier och upplevelser.

Varför välja oss?
Det finns många grunder till att välja oss. Våra svenska kunder kommer att kunna njuta av resor som har raffinerats och förfinats under många år. Vi arrangerar resor där vi har tänkt på varenda detalj- alltifrån att välja rätt hotell till att utforma ett rikt dagsprogram tillsammans med våra duktiga reseledare. Medan vårt moderbolag är danskt kommer du att servas av begåvade svenska resekonsulter via telefon och våra gruppresor är självklart på svenska. 
Vi lägger stor vikt på den personliga servicen före, under och efter resan. Vi önskar att du under hela resan känner dig tillvaratagen och trygg. Våra nyckelord är förtroende, personlighet, kompetens, ärlighet, god service och därav är vi förstås medlem av norska reisegarantifondet.

I och med att vi delar våra reseintryck med andra resenärer blir våra kulturresor något unikt- något som inte går att uppnå på egen hand. Just därför uppskattar många resande just denna form av resor. Vissa resenärer reser ensamma och önskar sällskap, andra känner sig mer bekväma i grupp, medan andra tycker att det är en naturlig och värdefull del av resan att träffa nya människor.
Vi har reseupplevelsen i fokus och väljer därför som utgångspunkt att begränsa grupperna till maximalt 35 personer. Den genomsnittliga gruppen är runt 25 deltagare. 

Vem är vi?
Vi är en liten resebyrå som tillhör en stor koncern. Aller Travel är en del av det nordiska Aller-koncernen och ägs 100% av danska Aller Holding A/S. Med över 110 års erfarenhet är vi ett av Sveriges äldsta och mest traditionsrika mediahus. Kärnverksamheten är veckotidningar, magasiner och nätpublikationer i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi tar gärna emot dina hänvändelser på mail:  info@allertravel.se eller på telefon.
Vår kontorstid är vardagar från 09:00-16:00, tel.: 08 25 84 76.
Telefonen är endast tillgänglig för nödsamtal efter arbetstid.