Musikfest Dublin

Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik. Allt pågår i centrala Dublin, och konserterna arrangeras på olika platser i staden – på platser som Dublin Castle, rådhuset, St Patrick’s Cathedral och andra historiska platser som The Irish House of Lords (där irländska parlamentet satt fram till år 1800) och St Werburgh’s Church.

Med oss har vi en svensktalande guide som låter oss uppleva det typiskt irländska och guidar oss i Temple Bar-området. Det är bäddat för såväl musikaliska och kulturella som sociala upplevelser på den här resan!

Området runt Dublin bjuder dessutom på vackra landskap, en spännande kulturhistoria och storslagna sevärdheter. Vi kommer att besöka det vackra slottet Malahide och det finns möjlighet att göra en extra heldagsutflykt till medeltidsstaden Kilkenny.

Vi bor centralt på ett trevligt hotell i hjärtat av Dublin där vi har gångavstånd både till O’Connell Street och Temple Bar-området där Tradfest anordnas!


Reseledare på resan är Annika, en glad och passionerad guide som under de senaste 18 åren varit bosatt i Irland. Hon älskar att dela med sig av den irländska kulturen och berättar gärna historier om hur livet är här på den gröna ön!

 
Höjdpunkter:
✓ Festivalen Tradfest med sin fantastiska underhållning.
✓ Trevligt och centralt beläget hotell.
✓ Skandinavisktalande guide/reseledare.
✓ Besök på Guinness Storehouse.
✓ Möjlighet till extra utflykt till Kilkenny.

Status:
Fullt