Julresor

Hos oss hittar du mysiga julresor runtom i Europa. Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader.

När julen står runt hörnet och förberedelserna är i full gång kan det vara skönt att unna sig en paus. Ladda batterierna, inhandla de sista julklapparna och få inspiration till nya favoriter på julbordet. Kanske lockar Italien med sina vackra julmarknader och utflykter i fina omgivningar?

Du kan också kasta ankar och följa med ombord på den mysiga flodkryssningsbåten, Der Kleine Prinz. Resan tar oss genom 3 länder och 3 olika huvudstäder, alla med olika julmarknader. Ombord får du både julstämning och god mat.

Vi har julresor för varje smak, ta en kik och hitta din favorit!
 

Julmarknad i Italien

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Missa inte denna möjlighet att uppleva tre julmarknader, som alla har sin särart. Vi besöker julmarknaden i Romeo och Julias romantiska stad Verona , vi har den tyrolerinspirerade marknaden i Bolzano och julmarknaden i den lilla orten Garda vid Gardasjön...Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och god mat. 3 länder och 3 olika huvudstäder, som alla har olika julmarknader, ger fina minnen längs med Donau. Höjdpunkter: ✓ Populär flodkryssning. ✓ Erfarna skandinavis...Läs mer